Fien Bos

uitvaartverzorger

In 2003 ben ik begonnen met de voorbereidingen om zelfstandig te gaan werken als uitvaartverzorger in regio Peel en Maas . Na 2 jaar in 2005, ben ik in april officieel begonnen. Ik heb nooit spijt gehad van deze stap en zeker niet nu ik zie dat mijn kinderen meewerken aan mijn droom. Mijn droom is onze droom geworden en dat is prachtig. Een mooie terugblik op al die jaren.

 

Sandra Leenders - van Oijen

uitvaartverzorger

Ik vond het altijd heel interessant als mijn moeder over haar werk  vertelde. Zelf had ik de studie pedagogiek afgerond en werkte in een kinderdagverblijf. Maar toen ik gevraagd werd om af en toe uit te helpen met diensten, aarzelde ik niet en stond meteen paraat. In 2015 stond ik voor de keuze om te stoppen met werken en fulltime in het bedrijf te stappen als uitvaartverzorger. Hier heb ik nooit spijt van gehad.  

Het regelen van de uitvaart is het laatste wat je voor iemand kan doen en dit wil je ook doen met alle mogelijkheden en keuzes die er zijn. Hier wil ik dan ook graag aan meewerken. Als uitvaartverzorger sta ik voor de familie klaar. Met als uiteindelijke resultaat een uitvaart die past bij de overledene en die naar wens is van de nabestaanden.

 

Frank van Oijen

fotograaf en verzorger van rouwdrukwerk

Bij Fien Bos uitvaartzorg verzorg ik het drukwerk. De leuke uitdaging in mijn werk is het ontwerpen van een eigen kaart. Ieder mens is uniek, dit wil ik dan ook graag terug brengen in een eigen rouwkaart en gedachteniskaart.

 

Willy Zeetsen

algemeen medewerker

 

Petra Hunnekens 

condoleancemedewerker

 

Jolanda Bruijnen - Keiren

algemeen medewerker