FIEN BOS UITVAARTZORG

 

Hoe men het wendt of keert afscheid nemen is een onderdeel van ons leven. Afscheid nemen is een van de moeilijkste momenten wat men in een leven moet doen. Op zo’n moment is het prettig wanneer een uitvaartverzorger je bijstaat. Daarom is het belangrijk dat je kiest voor een uitvaartonderneming die jou begrijpt en deskundig advies geeft.

We zijn een kleine maar moderne familieonderneming met een eigen afscheidshuis in Panningen. Kleinschaligheid is het visitekaartje van Fien Bos, Sandra Leenders- van Oijen en Frank van Oijen. Onze kernwoorden zijn ‘persoonlijk’ en ‘vertrouwd’.

Ieder mens is uniek en zo moet zijn uitvaart er ook uit zien, passend op de persoon. Wij werken daarom ook niet met vaste protocollen en draaiboeken. Op zo’n moment kan het bijzonder prettig zijn wanneer een betrokken uitvaartverzorger met oog voor details je bijstaat en je stap voor stap informeert over alle mogelijkheden die er zijn. 

Onze aanpak heeft als kenmerk de persoonlijke benadering. Wij zorgen samen met jullie voor een passend afscheid zodat jullie je vertrouwd en goed voelen in de beleving gedurende de periode van verdriet, loslaten en afscheid nemen. Een afscheid dat bij de wensen en het leven van je dierbare hoort en daarbij nieuwe herinneringen maken.

Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart, dit betekent dat wij aan een aantal voorwaarden moeten voldoen om dit keurmerk te mogen dragen. Het belangrijkste is echter dat jullie als familieleden bepalen of wij dit keurmerk waardig zijn. Vol trots laten wij dan ook weten dat nabestaanden ons met een 9.8 hebben beoordeeld.

Bent u nieuwsgierig dan loop gerust eens binnen in ons Huis van troost en afscheid,
Patersstraat 52 in Panningen.

Om te helen heeft alles
wat goed is tijd nodig
Alle tijd om te helen,
dan komt het goed