Even voorstellen

We zijn een kleine maar moderne onderneming in de omgeving  gemeente Peel en Maas. Ons bedrijf heeft een frisse kijk op alles wat met afscheid nemen en uitvaartdienst te maken heeft. Onze aanpak heeft als kenmerk de persoonlijke benadering. Wij zorgen samen met u voor een passend afscheid zodat u zich vertrouwd en goed voelt in de beleving gedurende de periode van verdriet, loslaten en afscheid nemen.

Een afscheid dat bij de wensen en het leven van de overledene hoort. Daarbij ondersteunen wij de nabestaanden in zelfwerkzaamheid, zoveel als men kan en wil.
Steeds meer mensen kiezen ervoor om bij leven hun uitvaart voor te bereiden.
Zo wordt voorkomen dat de nabestaanden naar wensen moeten gissen. Het is een
waardevolle gedachte voor familieleden dat de uitvaart plaatsvindt zoals u dat zelf gewild hebt. Er zijn zoveel details die samen de uitvaart maken.  Van afscheidsmogelijkheden, rituelen tot muziekkeuze en sprekers. We bespreken de talloze mogelijkheden zoals begraven of cremeren en wat u kenbaar en belangrijk vindt.

Uw wensen kunnen we tijdens de voorbespreking vastleggen in het wensenboekje. Als de uitvaart daadwerkelijk voorbereid wordt, vormen zij het uitgangspunt.

 

Precies zoals u wilt.

Fien Bos
FB32EDF1-36A6-430B-B74B-191D13421608

Keurmerk persoonlijke uitvaart
Uw mening wordt op prijs gesteld.